Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Comunicat de presă - Sajtóközlemény

Detalii

Autor: APM Harghita,
Adăugat: 2014-08-04 16:25:38
Ultima actualizare: 2014-08-04 16:25:38

COMUNICAT DE PRESĂ

În atenţia solicitanţilor respinşi la

PROGRAMULUI CASA VERDE DIN ANUL 2011

 

În data de 31.07.2014 au fost postate pe site-ul  Administraţiei Fondului de Mediuhttp://www.afm.ro/casa_verde_pf.php,  3 (trei) liste cu proiectele respinse în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire.

 

Pe aceste liste sunt şi solicitanţi din judeţul Harghita, de aceea atragem atenţia persoanelor fizice care au depus cereri în Programul CASA VERDE în luna iunie 2011 să verifice dacă figurează pe aceste liste deoarece pentru contestaţie au la dispoziţie doar 10 zile, de la apariţia listei pe siteul AFM.

 

SAJTOKÖZLEMÉNY

Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség Közleménye

Csíkszereda, 2014 augusztus 4-   A 2011-es évi „Zöldház program” folytatásával kapcsolatos ügyintézés, szerződéskötési feltételek, fellebbezés  magánszemélyek részére!

 

A Román Környezetvédelmi Alap honlapján www.afm.ro megjelent a Zöldház program 2011-es kiírásának  folytatásával kapcsolatos közleménye.   

2014 július 31-én  az  említett honlapon megjelent 3 névsor az  elutasított projektekkel kapcsolatosan.

Ezen  a listán Hargita megyei fizikai személyek is szerepelnek, ezért felhívjuk a figyelmüket, ellenőrizzék le hogy szerepelnek-e a névjegyzékben.

A döntés ellen  10 napon belül lehet fellebbezni a Román Környezetvédelmi Alapnál.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.