Categorie Master ANPM > Birou de presa

tipareste trimite pe mail

 Competiţie organizată de Agenţia Europeană de Mediu - 2014

Detalii

Autor: APM Harghita,
Adăugat: 2014-05-12 12:43:33
Ultima actualizare: 2014-05-12 12:44:00

Documente ataşate

Agenţia Europeană de Mediu (AEM) este o agenţie a Uniunii Europene. Sarcina ei, este de a furniza informaţii independente şi sigure despre mediu. AEM este sursa majoră de informare pentru cei implicaţi în dezvoltarea, adoptarea, implementarea şi evaluarea strategiei de mediu, precum şi pentru public. În prezent, AEM are urmatoarele  tări  membre’  http://www.eea.europa.eu/ro/about-us/who

 

 

Unul din aspectele in care AEM, incearca sa actioneze pentru sensibilizarae populatiei UE, iar in cazul nostru si al tarilor, care apartin AEM, ca  tari membre, dar nu apartin spatiului European  ( Elvetia, Lichenstein, Norvegia, Islanda, Turcia ) sunt si competitiile pe diferite teme, organizate in fiecare an ( Rio+20, Calitatea Aerului, Deseurile ca Resursa) si pot spune ca pe parcursul celor 3 ani, competitiile au fost castigate de reprezentanti din Romania.

 

În atasament, in limba romana, sunt prezentate pe scurt elemente despre cele doua noi Competitii,lansate de catre AEM. cu informatii despre regulament, regulile de participare, tematica, premii, etc.

Deasemenea este ataşat si cele doua link-uri ale Competitiilor, de aceasta data in limba Engleza:

 

http://www.eea.europa.eu/highlights/2018environment-me2019-photo-competition-open

 

http://www.eea.europa.eu/themes/noise/the-european-soundscape-award


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.